martes, mayo 29, 2012

XERRADA AMB LA ISABEL DEL RIO

El passat divendres dia 25 va tenir lloc la trobada de cloenda del club d'enguany i van comptar amb la companyia de la Isabel del Rio, autora del llibre La casa de la torre, que s'havia llegit al club durant el mes de maig.
A la xerrada van assistir la majoria de participants de club i un parell de persones més, si ja ho se, no tenim gaire poder de convocatòria.
Malgrat no haver arribat a més usuaris (ells s'ho perden) els participants a la xerrada vam passar una molt bona estona parlant dels enigmes del llibre i les diferents visions de cada persona a l'hora d'interpretar un llibre que crec admet diferents lectures.
La Isabel ens va explicar com i què la va inspirar a escriure La casa de la torre, també va aclarir dubtes sobre el llibre i va escoltar les reflexions que van fer els participants del club, la majoria molt interessants i que donaven a la lectura una altre dimensió.
També vam aprofitar per parlar de l'ofici de l'escriptura, de que s'ha de fer per ser escriptor, del mecanisme de les editorials i del difícil que es guanyant-se la vida escrivint.
Van ser dues hores molt dinàmiques i participatives amb una autora jove i amb entusiasme que va respondre molt amablement a totes les qüestions que li vam plantejar.
Al final ens vam fer alguna foto, ens va dedicar el llibre de la biblioteca i ens va regalar una notícia: aviat sortira la segona part de La Casa de la Torre que tindrà per títol El despertar de las sombras on podrem desvetllar algunes de les incongnites que han quedat encara pendents.
Alguns dels membres del club amb la Isabel

La Isabel ens dedica el llibre de la biblioteca

La Isabel desvetllant incògnites

No hay comentarios: