miércoles, mayo 02, 2012

LA MEVA OPINIÓ SOBRE Hem nedat a l'estany amb lluna plena

Aquesta última lectura és tot un clàssic de la literatura juvenil catalana. Publicat per primera vegada l'any 1994 encara avui día es troben escoles que el fan servir com a lectura obligatòria. I és que en mig de tanta producció de literatura fantàstica aquest títol aconsegueix sobreviure gracies al seu plantejament una mica més proper.
Hem nedat a l'estany amb lluna plena és literatura fantàstica però ambientada a les muntanyes del Pirineu, amb uns personatges propers, una comunitat secreta, un misteri, aventures i primers amors.
Aquest petit llibre, petit perquè nomès te 144 pàgines, ja fa temps que el vaig llegir. De fet és la segona vegada que el programem al Club i va ser per recomanació d'una de les bibliotecàries de la biblioteca que el recorda amb molt de carinyo de quan ella era joveneta. És un llibre que es llegeix molt bé ja que tot i no tenir un ritme trepidant disposa dels suficients elements com per enganxar ja que la història barreja diferents trames a resoldre. Jo crec que pot agradar, a mi em va agradar, tot i que a vegades li falti, com ja he dit, una mica de ritme.

1 comentario:

club juvenil 9barris dijo...

La Georgina, una de les noies del club, m'ha passat la seva opinió del llibre. Llegeixo entre linies que a la Georgina li ha agradat la història d'amor d'en Raimon i la Miquela.

En general, aquest llibre m'ha agradat molt. Una de les parts que m'ha cridat l'atenció, ha sigut quan en Raimon es fixa en la Miquèla perquè em dóna la sensació que a en Raimon li agrada aquesta noia