miércoles, febrero 29, 2012

NOVETATS DE NOVEL·LA JUVENIL FEBRER 2012Crypta
Santos, Care
“La veritat, estimada Natalia, és que farien falta volums i volums per recollir les meves aventures a la Terra i de totes maneres quedarien coses interessants al tinter. Has de saver que el món és nostre, dels Foscos. Els altres mai van existir. Tot és un conte, una fantasi que van invetar els mortals. La vida és nostra, al igual que la mort i l’Univers i quant va existir i existirà.”
El diable Eblus no pasa pel seu millor moment. Degradat pel seu pitjor enemit i privat del seu poder, ha de tornar a conquerir la seva antiga posició. Al mateix temps, ha de lluitar contra el més estrany, molest i enutjós que li ha passat mai: s’ha enamorat. I no de qualsevol. De la Natalia, una mortal de setze anys que no li fa ni cas. De la humana més ambiciosa i sese escrúpols que coneix.
La Care Santos està escribint un blog que podeu seguir clickant aquí, o bé podeu veure que escriuen altres nois i noies com vosaltres en el seu Blog de la novela para creadores jóvenes

Whisper
Abedi, Isabel

Una inquietant, opresiva i perillosa tranquil·litat envolta Whisper, la vella casa. Quan la Noa entra per primera vegada en ella, se sent impressionada pel temor i la curiositat. No obstant, excepte ella, ningú sembla adonar-se de que el vell edifici amaga un secret ocult desde fa molt de temps...


Benoit, Charles
No hauria d’haver estat així. Només ets el típic adolescent, un noi normal. No pot passar-te aixó. Aleshores, com explicar tota aquesta sang i per què estàs aquí?
Hauries d’haver-te adonat, llegir bé els indicis. Es que no els vas veure? Els vas ignorar? Pot ser si sabesis quan es va començar a torçar tot, podries arreglar les coses. O és massa tard? Pensa ràpid. S’acava el temps. Com ha passat tot això?
La casa de l’Àngel de la Guarda
Clark, Kathy
Dues germanes jueves
Hongria, 1944-1945
El 1944, durant l’ocupació dels alemanys a Hongria, envien la Susan i la Vera, dues germanes jueves, a un convent per amagar-les dels nazis. Allà, les nenes aprendran el veritable significat del valor gràcies a les monges, que arrisquen les pròpies vides per protegir-les. Però quan els soldats arriben a altes hores de la matinada, ¿estan fora de perill, les nenes?
Esclats a la jungla
Cisneros, Javier
No m’imaginava que, per fer un reportatge a Cambodja sobre les mines antipersona, m’hagués de jugar la vida. Però les màfies de la frontera han segrestat el meu amic Pritch i amenacen de matar-lo si no marxo del país. No penso rendir-me. Em dic Slocum i a facebook em trobareu a “Esclats a la jungla”
Aquesta és una novel·la d’aventures que tracta dels problemes de la Cambodja actual (les mines terrestres, el tràfic il·legal d’obres dels antics temples...) i del paper que hi juguen les ONG i els mitjans de comunicació.
Vampire Academy, 2: Sangre azul
Mead, Richelle
La Rose té un seriós problema amb els nois. El seu guapíssim tutor Dimitri s’està fixant en una altra, el seu amic Mason està colat per ella i el vincle telepàtic que té amb la seva millor amiga... la torna boja quan aquesta s’enrolla amb el seu xicot.
Aleshores un gran atac dels vampirs més violents, els strigoi, posa a l’Acadèmia en alerta i decideixen posar a resguard els alumnes en l’elegant estació d’esquí d’Idaho. Però la sensació de seguretat és falsa. Aquesta vegada, la Rose –i el seu cor- estaran un perill més greu del que imaginava...
Si no em desperto
Oliver, Lauren
Imagina’t que només et queda un dia de vida. Que decidiries? A qui faries un petó? Fins on podries arribar per no haver de morir?
La Samantha és a punt de saber-ho: el divendres 12 de febrer serà el seu últim dia. O, més ben dit, els seus últims dies, perquè tot es repetirà una vegada i una altra, fins que s’adoni que les coses poden ser diferents, si ella s’ho proposa.
De la mateixa autora de Delirium arriba aquesta nova novel·la. Però si sabeu anglès podeu llegir una història curta sobre la Hanna, una de les seves protagonistes en aquest enllaç
També podeu visitar e blog de l’autora clicant aquí. Hi trobareu moltes coses interessants.
Sally Lockhart, 3: El tigre del pou
Pullman, Philip
La Sally Lockhart viu dedicada a la seva filla, la Harriet, en una casa que comparteix amb els seus amics, l’intrèpid Jim Taylor i el genial Webster Garland. El seu negoci no havia estat mai tan pròsper, però un dia rep una petició de divorci signada per un home que ella ni tan sols coneix. La nostra heroïna necessitarà reunar tota la seva astúcia per no enfonsar-se ni perdre la batalla. Aquesta vegada tindrà el suport d’en Daniel Goldberg, un periodista abnegat amb qui comparteix el gust per l’aventura, l’audàcia i una inesgotable set de justícia. I per damunt de tot plana l’ombra del malvat i poderós Tzaddik, un personatge qu s’ha convertit en llegenda i el nom del qual provoca esgarrifances.

No hay comentarios: