lunes, marzo 26, 2012

LA MEVA OPINIÓ SOBRE La veritable confessió de la Charlotte Doyle

En general aquest llibre em va agradar. La veritat és que l'argument es una mica sorprenent i diferent, i també em va agradar molt la forma en que el autor és capaç de ficar al lector dins d'un vaixell mercant i fer-li entendre, amb la descripció, com és el vaixell i quina atmosfera es respira. Crec que fa un exercici molt bó d'ambientació i aconsegueix que ens fem una idea molt fidel del que pot estar visquen la protagonista. Això és el que més em va agradar del llibre.
Els personatges i l'escenari estan molt bé retratats i a estones sembla que enlloc de llegir un llibre estem mirant una pel·lícula. D'això també s'han adonat a Hollywood, ja que aviat es rodarà una pel·lícula basada en el llibre i dirigida pel Dani de Vito, la veritat és que hi ha material a veure que surt.
Si sorprenent resulta en general l'argument del llibre i el seu desenvolupament, el final també és de traca i bastant inesperat.
Podeu llegir també la crítica de El Tiramilla o de la Llibreria Al·lots.

1 comentario:

laveterana dijo...

El libro esta muy bien.Los personajes son muy creibles para la epoca y no tiene los clasico argumentos de parejitas y amorios que suelen tener los libros que nos hemos leido
Yo el unico pero que le veo es que se hace corto ^^