sábado, febrero 25, 2012

LA MEVA OPINIÓ DE EN FLAMES de la Suzanne CollinsCom ja sabeu a mi el primer llibre d'aquesta trilogia em va agradar molt i crec que a vosaltres també així que de seguida em vaig llegir la segona part.


La veritat és que la lectura de la segona part em va enganxar molt, no d'igual manera que la primera, ja que sabia de que anava la història però de qualsevol manera la redacció de la història i el que explicava em va semblar trepidant. La narració te ritme i aventures, els personatges tenen força a més d'afegir-se a la història altres personatges molt atractius. És una lectura molt recomanable per als que els agradi les novel·les fantàstiques i d'aventures i em sembla que és una mica d'aire fresc i una mica de diversitat respecte a l'allau d'històries que ara mateix trobem a biblioteques i llibreries. La veritat és que és una trilogia addictiva, amb molts elements per agradar.


Pel que fa a la tercera part, no se si la llegirem al club però a mi particularment no em va agradar gaire, la història agafa un rumb bastant diferent als altres dos llibres i la trama política em resulta una mica pesada, sort de l'epíleg, al menys tanca la història.


Aviat s'estrena la pel·lícula, a veure amb que ens sorprenen, la veritat és que hi ha material perquè surti un film bastant entretingut, ja valorarem quan la poguem veure.


Al Bibarnabloc es va publicar una entrada referent a Els jocs de la fam, podeu fer-li una ullada i opinar i també podeu opinar aquí. S'agraeixen els comentaris.

1 comentario:

Calidoscopi 9barris dijo...

A mi també em va agradar molt aquest llibre, em va enganxar tant que vaig anar a la llibrería a comprar-me l'últim llibre de seguida que va sortir, pero es veritat que el tercer no és com te l'esperes i per això resulta una mica decepcionant.