viernes, diciembre 03, 2010


NOVETATS NOVEL•LA NOVEMBRE’10

La casa de gel
Pons, Joan


“Em dic Simó Vallès i som l’home més lleig del món. Després d’estudiar ciències de la informació a Barcelona, torna a Menorca amb el triple objectiu de trobar feina, escriure una novel•la i casar-se. Enamorat d’una bella peixatera, treballa de periodista i rescriu la novel•la que ha de fer que aquesta l’estimi a pesar dels seus trets simiescos. Un esforç que el guia també en la resolució del secret més ben guardat del seu pare. Veterà de la División Azul, va escoltar durant el setge de Leningrad la terrible llegenda russa d’una capriciosa emperadriu que casà el bufó de la cort i una criada i els obligà a passar la nit de noces entre blocs de gel. En tornar de Rússia convertit en un heroi, Arístides Vallès decidí protegir el fill i la dona d’uns fets esgarrifosos ocorreguts al final de la Guerra Civil Espanyola.

Només si aconsegueix fondre les parets de la casa de gel que el reclouen, Simó coneixerà la veritable identitat del pare i, a la vegada, podrà entendre la meravellosa complexitat de l’amor.



Cazadores de sombras, 3: Ciudad de cristal
Clare, Cassandra


Arriscant la seva vida, la Clary no dubta en entrar a la Ciutat de Vidre sense permís. A més, ha conegut a un misteriós i encantador caçador d’ombres anomenat Sebastian i està decidida a descobrir els secrets del seu passat familiar.
Però altres urgències l’apressaven: bregar amb la insolència d’en Jace; retrobar-se amb en Simon; i, sobre tot, aconseguir que licàntrops, vampirs i caçadors d’ombres deixin de banda les seves diferències i uneixin les forces per vèncer en Valentine. Ho aconseguirà?



Bressol del basquetbol
Cotet i Masià, Toni


L’Oriol Roura és un noi de setze anys que juga a bàsquet a les categories inferiors del club de la seva ciutat: la Penya. A causa de la greu lesió del base titutar, l’entrenador decideix de fer-lo debutar amb el primer equip. L’Oriol descobrirà el complex món de l’esport professional mentre fa amistat amb en Marc Serra, el veterà de l’equip. Però el seu debut no serà fàcil, el seu món es capgira quan retroba una antiga amiga i, junts, han d’investigar casos de desaparicions de famílies d’immigrants.



Dark Dude
Hijuelos, Oscar


Rico Fuentes està cansat de que l’assetgin degut a la seva pell clara. Està fart d’assistir a un centre escolar catastròfic on hi ha nois que moren a trets, per després tronar a casa i que la mare el faci culpable de la seva infelicitat. Està cansat de viure a Harlem entre armes de foc i yonkis. Quan el seu pare l’amenaça amb enviar-lo a una escola militar a Florida, en Rico decideix que es marxa de Nova York pel seu compte. Arrossegant el seu millor amic, que ha tingut problemes seriosos amb l’heroïna, es dirigeix cap a l’oest en busca de quelcom millor. Wisconsin, tot verdor, pastissos de poma i tanques de fusta, sembla la total antítesi de Harlem, fins que en Rico descobreix que certes coses no poder deixar-se enrere, que un no pot limitar-se a tallar amarres i oblidar.


La bèstia
Kennen, Ally


L’Stephen és un adolescent que mai no ha tingut la vida fàcil. De petit, el seu pare, li va regalar una mascota. Aquesta ha crescut, i avui és un dels rèptils gegants més perillosos que existeixen.
Quan sembla que les coses no poden anar pitjor per a l’Stephen, la seva mascota fuig i s’amaga en un parc de la ciutat. I aviat començarà a tenir gana...


El jove Sherlock Holmes, 1: L’ull del corb
Peacock, Shane


Som a la primavera del 1867, i una boira groga s’estén sobre la ciutat de Londres. Al cor de la nit, una dona és brutalment apunyalada i abandonada enmig d’un bassal de sang. Ningú no veu el terrible assassinat... o això és el que sembla.No gaire lluny d’allí, un noi brillant i insatisfet somia una vida millor. És fill d’un intel•lectual jueu i d’una dona de classe alta, que han caigut en la misèria. Es diu Sherlock Holmes.
Empès d’una manera ben entranya a visitar l’escenari del crim, en Sherlock es troba cara a cara amb el jove àrab a qui han acusat injustament de l’assassinat. A poc a poc, el protagonista es veu arrossegat cap a les entranyes del misteri fins que acaba convertint-se en sospitós.

Us recomanem dos adreçes web: la primera es la web de l'autor que està en anglés, i l'altra el blog en català del llibre, sembla que no s'actualitza des de fa un temps, però a l'apartat d'extres trobareu dades molt interessants.


La nueva tierra
Sierra i Fabra, Jordi

1815. a Nueva Granada arriba en Mateo Castells, un noi armat amb una Bíblia, els preciosos records d’uns pares i una terra i l’anhel per servir al seu Rei en una guerra a l’altra banda de l’Atlàntic per impedir la independència de les colònies. En la última cosa que hagués pensat en Mateu era en que les seves creences li fallarien, els records es farien borrosos i la guerra es confirmaria com a cruel i absurda.
No obstant, quan creu que tot està perdut, que tots els homes s’han tornat bojos, coneix la Divayra. Amb aquesta jove indígena, en Marco trobarà l’amor i es reconciliarà amb el món... tot i que pot ser la guerra torni a buscar-lo.

Sabeu que aquest autor escriu molts llibres, podeu seguir les seves novetats visitant la seva web


Crónicas vampíricas, V: Damon, el retorno
Smith, L.J.

Quan l’Elena se sacrifica per salvar els dos germans vampirs que l’estimen (el formós i malenconiós Stefan, i l’inquietant i perillós Damon), segella el seu destí amb el més enllà; però una poderosa força sobrenatural la fa tornar.

No obstant, un poder fosc s’endinsa al poble i en Damon, d’instint caçador, es converteix ara en presa d’una criatura malèfica capaç de posseir-lo i que té per objectiu matar l’Elena.

No hay comentarios: