martes, abril 29, 2008

NOVETATS DE NOVEL.LA JUVENIL
RIBAS FIGUERAS, Miquel. Helpers.
En Marc Solà, un jove barceloní de vint-i-quatre anys, acaba de llicenciar-se brillantment en biologia, però és incapaç d'imaginar el seu futur i viu amb el neguit d'aquesta incertesa.
Quan li proposen d'anar a treballar a l'Índia a un laboratori de biotecnologia, accepta a despit de tot el que deixarà a Barcelona, de no tenir clar l'objectiu final dels experiments i de no saber gairebé res de la fundació nord-americana que finança l'experiència.
Un cop a l'Índia, però la naturalesa insòlita del projecte i l'imprevisible curs dels esdeveniments l'arrosegaran cap a una delirant i imparable espiral de descobertes que col.lapsaran les seves estructures íntimes i l'obligaran a replantejar-se valors, creences i, molt especialment, actituds.
Podeu llegir una crítica d'aquest llbre.
PULLMAN, Philip. El comte Karlstein.
Al poble de Karlstein tothom es tanca amb pany i clau quan arriba la Nit d'Ànimes. Sabem que, en aquesta data, el dimoni Zamiel apareix, famolenc de sang, per reclamar la seva presa. En aquesta ocasió, tanmateix, hi ha una diferència: el malvat comte Karlstein té un tracte terrible amb Zamiel i l'ha de complir. La vida de les seves nebodes, Lucy i Charlotte, està en perill. Sort que Hildi, una de les donzelles del castell, s'assabenta del pacte diabòlic i lluitarà per salvar-les. Però una cosa és segura: el Dimoni Caçador no torna mai al seu cau fosc sense haver satisfet les seves apetències.

No hay comentarios: