martes, abril 08, 2008

FOC AL COR - OPINIÓ
La lectura d'aquest mes és Foc al cor, de la Ma. Carme Roca, trobareu un enllaç a la seva web a l'apartat Webs d'escriptors i escriptores d'aquest blog.
Ja fa uns dies que vaig acabar la lectura d'aquest llibre on la Ma. Carme Roca ens endinsa en la vida de l'Oscar, un noi de família benestant de Barcelona que no acaba de trobar-se a si mateix, en plena adolescència no esta còmode a la seva nova escola, té problemes amb les seves amistats i necessita tenir noves experiències, el normal a l'etapa de la seva vida per la que esta passant. Aleshores apareix l'Antonio i tot canviarà.
La història no és una història extraordinària, passen coses que podrien passar a la vida real, es tracten temes com el racisme i el prejudicis, les diferents formes de vida de persones de col.lectius diferents i les relacions amb aquestes persones. Pot ser és un llibre que no te un ritme gaire àgil i que no te gaires cops amagats, només al final dóna un gir que el fa una mica més interessant, però fins aleshores es llegeix i prou, vull dir que no em va acabar d'enganxar del tot.
De totes formes només és la meva opinió, m'agradaria molt saber quina és la vostra.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

En canvi, a mi m'ha agradat força: En part per la manera espontanea de parlar que tenen els protagonistes (sobretot l'Antonio, pels problemes d'amics tan propis de l'edat(es queda sol, no sap obrir-se, la vergonya a fer el ridicul, a demostrar que ell no a de seguir ningún tipus de regles ....)però sobretot per la grafica situació que mostra com arriven a afectar el tema de les drogues no tan sols a un mateix sinó tothom qui entra en contacte(la familia i els amics en primer lloc)i que som capaços de fer a causa de l'adicci. Vaja, això és el que jo en penso. ESpero que si animi + gent, tampoc costa tan!!!
la meva opinió.
núria

club juvenil 9barris dijo...

Hola Núria:

Gràcies pel teu comentari, no sap la il.lusió que m'ha fet. I es que els teus companys no s'animen gaire a veure si li donem una mica de vidilla.

Respecte al llibre no és que no m'hagi agradat, crec que esta bé i els temes son interessants, només crec que es podria haver explicat amb una mica més de ritme ja que trobo que fins al final la cosa no es posa del tot interessant encara que es veu que passarà alguna cosa.

Gràcies per opinar.

Isabel