lunes, abril 14, 2008


MÓN LLIBRE - ACTIVITATS PER AL CAP DE SETMANA


El proper cap de setmana, 19-20 d'abril, tindrà lloc la tercera edició del Món llibre. Tindrà lloc al Centre de Cultura Contemporanea, el MACBA i la plaça Joan Coromines, de 11 a 19.30 de la tarda i la entrada és lliure. Tot i que la majoria d'activitats estan adreçades a públic familiar i nens més aviat petits aquest any si teniu posibilitat us recomano l'assistència a dues activitats.

La primera te lloc el dissabte día 19 a les 18.05 hores, és una activitat anomenada Les escriptores fantàstiques i hi serà present la Maite Carranza, recordeu l'autora de la trilogia de La Guerra de les bruixes, crec que és una bona oportunitat per coneixer-la tot i que se que alguns de vosaltres ja vau assistir a una activitat a la biblioteca Jaume Fuster on ella va ser la protagonista.

Per altra banda el Jordi Sierra i Fabra serà el protagonista de l'activitat Trilogia fantàstica que tindrà lloc el diumenge 20 a les 12.00 hores. El Jordi Sierra i Fabra és una autor del que hem llegit alguns llibres al club, serà difícil que pugui venir algún dia al club ja que es tracta d'un autor molt conegut i segurament molt ocupat, com el proper llibre que toca llegir l'ha escrit ells podría estar bé que el pogueu conèixer en persona.

Si algú de vosaltres pot anar que no s'oblidir de comentar-nos el que l'han seblat aquestes activitats.

No hay comentarios: