lunes, diciembre 24, 2007

MÉS INFORMACIÓ SOBRE LA TRIPULACIÓ DEL PÀNIC
Els que hagueu començat a llegir la lectura que vam repartir el divendres 21 ja us haureu adonat que el món de la pirateria forma part important del llibre però a més a més hi ha altre tema important que té més presència a la segona part del llibre, aquest tema és el vodú.
El vodú és una religió que es va originar a partir de les creences que tenien els pobles que van ser traslladats com a esclaus des de l'Àfrica Occidental i del contacte d'aquestes creences amb la religió cristiana pròpia dels esclavistes.
En el dossier que us vaig lliurant junt amb el llibre ja heu vist que hi ha informació relacionada només amb els pirates, el tema em va semblar força interessant perquè tinguessiu una mica més d'informació, la raó per la qual no us vaig incloure cap documentació del vodú va ser perquè jo encara no havia arribat a la part del llibre on en parla. Disculpeu.
Us faig un enllaç a una pàgina de la Wikipèdia on parla d'aquest tema i on trobareu altres enllaços per si voleu més informació.
I pensareu que tenen a veure els pirates amb el vodú, jo no us ho diré, ja sabeu que heu de fer per esbrinar-lo. BON NADAL I BONA LECTURA.

1 comentario:

Anónimo dijo...

El libro esta muy bien.En un principio se hace algo pesado ya que pasa demasiado tiempo explicando la vida del protagonista.El libro estaria mejor si se acortase el principio y se alargase la parte final(donde comienza la aventura)