sábado, diciembre 15, 2007

150é ANIVERSARI DE JOSEPH CONRAD
El 3 de desembre de 1857 va nèixer en territori del que avui és Ucraïna l'excriptor Joseph Conrad, el que vol dir que fa pocs dies que es va conmemorar els 150 anys del seu naixement. Amb motiu d'aquest aniversari l'editorial Galaxia Gutenberg reedita El cor de les tenebres, la seva obra més coneguda i que amb el pas del temps ha esdevingut de culte. Molts dels que han llegit aquesta novel.la la recomanan com si fos una història de terror encara que jo personalmente penso que no ho és.
És tracta d'un clàssic molt recomanable, amb molts adeptes i fans que penses que és una novel.la molt bona, narra el viatge pel riu Congo de Marlow, un capità de vaixell mercant, en busca de Mr. Kurtz, l'agent que s'ocupa del tràfic de marfil quan la zona era una colonia belga, explicat així no sembla gaire interessant, oi?
Jo, fa temps que la vaig llegir pero sincerament em va costar molt la seva comprensió així que igual heu d'esperar una mica per llegir-la. De totes maneres no està de més que sapigueu qui era Joseph Conrad.

No hay comentarios: