viernes, diciembre 21, 2007


NOVETATS NOVEL·LA JUVENIL NADAL '07


La llegenda de l’amulet de jade
Belda, Vicent Enric

Víctor no hauria pensat mai que el treball en un restaurant xinés seria tan emocionant! I és que, com a repartidor de menjar a domicili, coneixerà el seu primer amor, la preciosa Li Bei, i viurà grans aventures i perills guiat per antigues llegendes xineses que envolten un amulet fascinador.
Aquesta novel·la ha estat guardonada amb el Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre 2006.


El temps que ens toca viure
Cela, Jaume

Reraguarda a Barcelona durant la Guerra Civil. Per a en Pep i la seva colla la guerra és un joc. En Pep té el pare al front i viu amb la mare i l’àvia. La mare, de que ha esclatat la guerra, és una planta que es va pansint. L’àvia serà el pal de paller de la casa i, davant l’absurditat de la guerra, viurà amb dignitat perquè en Pep no perdi la confiança en la vida i el futur.


La clau
Curley, Marianne

Quan per fi els nou noms de la Profecia han estat revelats, l’Ordre del Caos llança una devastadora ofensiva contra els Escollits. La malvada Lathenia ambiciona el poder absolut, i els nostres herois només tenen una sortida: viatjar al sinistre Inframón a la recerca de la clau perduda que obre el bagul de els armes per poder vèncer l’exèrcit de Marduke. I encara que la sospita que entre ells hi ha un traïdor afebleix el grup en els moments decisius, els Escollits emprenen amb valor la lluita final contra les terribles i implacables forces del mal, l’autèntic poder del qual no coneix ningú...

La clau és l’esperada cloenda de la trilogia sobre els Guardians del Temps, els dos primers lliuraments de la qual, Els escollits i La foscor, han captivat miions de joves lectors de tot el món.


Kazán, perro lobo
Curwood, James Oliver

Kazán, hijo de loba y perro husky, ha sido guía de un tiro de trineo y líder de una jauría de lobos salvajes. En él las dos naturalezas –la de perro y la de lobo- están en perpétuo conflicto: ha conocido el látigo y a crueldad de los hombres, pero también los colmillos de sus enemigos de jauría. Siente el compromiso con su compañera Loba Gris, pero no olvida las voces amigas, las manos que curan y acarician...

J. Oliver Curwood (1878-1927), en esta novela basada en sus vivencias en el Gran Norte canadiense, compone una poética interpretación de la vida salvaje.


Las catorce momias de Bakrí
Fernández Gabaldón, Susana

Los protagonistas de Más allá de las tres dunas vuelven con otra aventura. Un objeto muy especial para ellos, el espejo de la princesa egipcia Neferure, envuelto en vendas que esconden misteriosos jeroglíficos, cae a sus manos tras seis años de haberle perdido la pista. Descifrar el enigma de los jeroglíficos se complica, pues unos fragmentos están en poder de la CIA. A partir de aquí, intrigas y persecuciones pondrán en peligro la vida de los protagonistas.


L’única i veritable llegenda de Sant Jordi contada pel Drac
Folck, Jordi


“Als hereus de la terra del segle XXI (...), quan s’apropa la meva hora darrera i abans que a gran dama m’aculli sota les seves ales, vull contar allò que mai no ha estat escrit ni pronunciat per cap veu humana.”

Així comença un misteriós manuscrit rebut pels editors, que provocarà una controvèrsia històrica: la veritable llegenda del cavaller Sant Jordi. Pot ser, realment, que el pas dels segles hagi capgirat la història?


El joc secret
Gisbert, Joan Manuel


La mansió Carvacchi, deshabitada des de fa anys, és adquirida per un estrany foraster que s’hi tanca per dur a terme la seva obra magna, relacionada amb l’alquímia i la nigromància.

Passat un temps, se’n va, però deixa una herència invisible que generarà fets estranys i tràgics i provocarà la intervenció de Giacomo Amadio i Giovanni Conti, personatges d’Els miralls venecians, La llum del far 1.

El joc secret és una obra plena de situacions misterioses i enigmàtiques.

1 comentario:

Anónimo dijo...

La clau, de Marianne Curley és un dels millors llibres que ehe tingut el goig de poder lleggir. De fet, és el meu llibre preferit i encara no entenc com tanta emoció es pot concentrar en un sol llibre.
Tot i que per llegir-lo és necessari llegir-ne els dos primers llibres val la pena, (ja que de contrari n'és impossible seguir el fil)
Si alguna persona lectora li interessant les aventures on viatges en el temps, guerra entre les dos forces de l'univers, i l'amor estan en l'ordre del dia, aquest és el seu llibre