martes, junio 19, 2007

ULTIMA TROBADA I COMIAT
Durant el juny el club de lectura juvenil de Nou Barris es troba per darrera vegada aquest curs. Durant l'última trobada es parlarà de l'última lectura que va ser Marina de Carlos Ruiz Zafón. Aquest autor es va fer mundialment conegut fa alguns anys per la publicació de L'ombra del vent, una novel.la per a adults, però ell va començar la seva carrera com escriptor amb novel.les per a joves. La més coneguda: El príncep de la boira és una lectura amb molt èxit entre els joves, el club la va llegir i comentar durant el primer curs, però ha escrit altres força interessants on el protagonista és sempre aquest ambient sòrdid i entre tenebres que tant famòs l'han fet. Considero personalment que les novel.les d'en Ruiz Zafón no són novel.les de terror, més aviat són misterioses, fantasmagòriques, intenses... però amb totes aconsegueix una atmosfera atraient que enganxa des del primer moment. Marina no escapa al seu estil particular i segur que us farà passar una bona estona.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

HOLA!! quería deciros quee ste viernes no podré estar por motivos laborales. Os voy a echar de menos, pero que sepaís que todos los viernes de estos 4 últimos años, están impresos en mi memoria junto a nuestra interminables charlas.. este viernes, mi herman os traerá una sorpresa, espero que os guste y que no os olvideís de mi. Ya sabeís em e-mail (crislamejor10@hotmail.com), por si necesitaís habalr con alguien.
Marina, es un liobro genial, espero que os haya gustado y os animo a releerlo, porque descubrireís cosas que no habiais visto
que os vaya bien, Cris.

club juvenil 9barris dijo...

Hola Cristina:
Supongo que el año que viene tanto tu hermana como tu no continuareis en el club, os habeis hecho mayores. Desde la biblioteca queria agradeceros todos estos años de fidelidad y esperamos poder seguir con club, depende de si hay gente tan fiel como vosotros. Siempre que os apetezca podeis venir, sereis bien recibidas. Podeis manteneros al tanto de las actividades que hagamos a través del blog y participar siempre que querais.
Isabel