miércoles, julio 18, 2007

EL SETÉ HARRY POTTER JA A LA VENDA

El seté llibre de la famosa nissaga màgica ja es troba a la venda, Harry Potter and the Deathly Hallows. Els que tingueu la sort de poder llegir i entendre perfectament l'anglès esteu d'enhorabona ja que no haureu d'esperar a la edició catalana o castellana. Jo, encara que l'anglès no m'és del tot desconegut, m'estimo més esperar una mica més, encara que si algú s'ho llegeix no m'importarà que em dóni alguna pista sobre els misteris que depara aquesta última història.
Qui és que morirà al final de la història? Arribaran els tres amics a graduarse amb honors a l'escola de màgia? S'adonarà Ron que en realitat està enamorat de la Hemione? I Harry es decidirà finalment per ser feliç amb la Ginny? I Voldemort desapareixerà per sempre?
Un munt de misteris per descobrir.
Esperem que les editorials no ens facin esperar gaire i tinguem aviat les edicions catalana i castellana. De totes formes bona lectura per a quí pugui tenir-la.
Jo de moment aniré aquest cap de setmana al cinema a veure Harry Potter i l'orde del Fènix, encara que aquest va ser el llibre que vaig trobar més avorrit, a veure que tal la pel.lícula. Ja us explicaré.

2 comentarios:

^^Gina^^ dijo...

Suposo que es pot comentar...
Sóc una noia de 16 anys, d'aquí 9barris.
Avui he vist això a la biblioteca i m'ha fet gràcia veure què era!
Desde sempre m'ha agradat molt llegir, però em costa trobar persones que llegeixin o que els hi agradi... en són ben poques.
Bé miraré si aquest any que es presenta puc anar algun cop al club, tot i que ja no en tinc l'edad casi... faré el que podré, és recomfortant trobar gent que li agradi llegir tant o més que a un mateix.

Una abraçada a tots els lectors.

¡Gina!

club juvenil 9barris dijo...

Hola Gina:
Des de la biblioteca t'encoratgem perquè encara que sigui només per un curs t'apuntis al club de lectura juvenil. Llegim llibres de tematiques diverses i fem altres activitats relacionades amb la lectura. Vinga anima't!