martes, abril 24, 2012

PENÚLTIMA TROBADA

Hola noies i, !sorpresaaaaaaa!, nois. Si heu escoltat bé aquest últim més s'han apuntat al club dos nois i també una noia nova. A veure si els agrada i aconseguim fidelitzar-los. Benvinguts a tots tres.
El proper divendres dia 27 hi ha trobada de club de lectura, ja sabeu a les 18.30 hores. Es comentarà el llibre Hem nedat a l'estany amb lluna plena i també podreu comentar com va anar la col·laboració amb COM Radio que vau fer el passat diumenge. Tinc pendent de fer una entrada sobre el tema i per això necessito que em passeu alguna foto, si en teniu, o sino faré servir la que hi ha al bloc de COM Radio.
Recordeu que la sessió del maig és l'útima d'aquest any i que comptarem amb la Isabel del Rio, l'autora del llibre que llegirem al maig, per tant els que no pogueu venir és important que passeu a recollir el llibre perquè així tindreu coses per parlar amb la Isabel.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Isaaa, no sé perquè però no et puc enviar el correu amb les fotos! Me'l retorna cada cop des d'ahir... Pots mirar d'enviar-me un correu tu?

Laura