viernes, noviembre 18, 2011

EL PRINCIPI DEL DESENLLAÇ


Com ja sabeu, gràcies a la publicitat, avui s'estrena la esperada primera part del desenllaç de la Crepuscle, A trenc d'alba: primer part.

Ja sabeu que les novel·les són més aviat fluixetes però, tot i això, han captivat a millions de joves i no tant joves de tot el món així que encara que les pel·lícules no siguin per llençar cohets, si ens referim a la seva qualitat cinemàtogràfica, estic segura que esdevindrà un èxit de taquilla.


Us deixo el trailer perquè pogueu fer un tast, fins i tot teniu segona versió oficial.


També aprofito per enllaçar-vos a un trailer una mica més complet, i on ja es veuen por on van els trets, de Els jocs de la fam, la veritat es que te molt bona pinta i no és estrany perquè tenen un mateial molt bó.

1 comentario:

club juvenil 9barris dijo...

Vaig anar a veure la primera part de Amanecer perquè sóc fan dels llibres i que voleu que us digui, no em va decebre perquè no m'esperaba gran cosa. El que si que s'ha de dir que com adaptació és bona ja que el que passa al llibre passa també a la pel·lícula. També ha de dir que el pitjor és el Robert Pattinson, com es nota que no li ve de gust fer aquesta pel·lícula, es molt soso.
Isa