lunes, mayo 23, 2011

FENT MEMÒRIA AL VOLTANT DE LA MICHELLE XXL



Michelle XXL va ser un dels primers llibres que vam llegir al club de lectura ara ja fa un quants anys, així que ha quedat ja una mica araconada a la meva memòria.


No us puc fer una crítica o opinió sobre el llibre tenint-lo gaire present però si que us puc comentar perquè crec que és útil llegir llibres realistes que parlin sobre adolescents o persones que pateixin alguna situació que els fa sentir diferents.


La Michelle te un problema de sobrepés amb tot el que això comporta a la seva vida diària i les seves relacions personals.


Llegir per poder veure la vida a través dels ulls d'una altra persona ens fa ser empàtics i tolerants i ens fa crèixer mirant als altres com iguals sense tenir en compte si són alts o baixos, lletjos o macos, grassos o prims. Aprendre a ser tolerants i saver posar-nos a la pell dels altres farà de nosaltres millors persones, ens farà madurar i mirar la vida des d'una perspectiva diferent sense tenir en compte les qualitats físiques d'una persona i mirant directament a l'interior.


Llegir per divertir-nos esta molt bé però si després de llegir un llibre a més de passar una bona estona ens quedem a una nova perspectiva sobre un tema el llibre haurà aconseguir el que preten i pensar en el que senten els altres a la vostra edat és un exercici molt sá per al creixement de la vostra personalitat. Espero que ho hagueu vist de la mateixa forma i que us hagi agradat, encara que només hagi sigut una mica, el llibre.

No hay comentarios: