viernes, febrero 26, 2010

LA MEVA OPINIÓ SOBRE EL MISTERIÓS INCIDENT DEL GOS A MITJANIT
He de confessar que vaig estat temptada a no llegir aquest llibre. Tot i que en el seu moment va tenir molt bones crítiques i va estar molt bé valorat no sentia camp mena d'atracció cap a ell. Però un parell de companyes em van comentar que estava força bé i com ja m'havia llegit el que tocava per després vaig pensar que li donaria una oportunitat.
La veritat és que m'ha sorprés molt gratament. El llibre esta molt bé. Escrit de forma tal que un es pot fer a la idea, perfectament, del que pot sentir una persona amb autisme i del que poden sentir aquelles persones que l'envolten. La veritat es que tenint en compte el punt de partida de la narració es difícil que s'arribi a pensar quina serà la seva conclusió i com el misteriós incident passa a ser un element bastant secundari al final de la història.
Crec que és una lectura molt recomanable però que s'ha d'agafar amb una mica de ganes perquè si li he de posar un però seria que a vegades la seva redacció, a través de la qual es transmet l'estat d'ànim del seu protagonista, resulta un pel angoixant.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Aquest llibre no m'agradat gaire, la veritat. És una mica avorrit.
Clara