sábado, diciembre 19, 2009NOVETATS NOVEL·LA NADAL’09

El llibre del cementiri
Gaiman, Neil

“No hi haurà prou amb un parell d’ànimes bondadoses per fer pujar aquest nen. Caldrà un cementiri sencer”.

Ningú Owens, “Ning” per als amics, és un nen com qualsevol altre. Bé, seria del tot normal si no visqués al cementiri, no fos educat per fantasmes i el seu tutor no fos un vigilant solitari que transita entre el món dels vius i dels morts. Però el perill més gran per a en “Ning” no s’amaga al cementiri, es troba al món dels vius: és allà on viu un tal Jan, l’assassí de la seva família.

Una fascinant història d’amor i amistat en un escenari del tot inversemblant.


Els secrets de la Faith Green
Chabas, Jean-François

Quan a en Mickey, un noi que viu al barri de Brooklyn de Nova York, la mare li diu que la seva besàvia de vuitanta-vuit anys ve a viure amb ells i que hi haurà de compartir l’habitació, el món li cau a sobre. La dona arriba carregada de mal humor i amb una maleta amb quatre coses, un revòlver i el seu diari íntim. D’amagat, comença a tafanejar-li el diari. I a poc a poc comença a mirar-se aquella dona amb uns altres ulls. Com pot ser que tot el que llegeix hagi passat a la seva família? Amb la besàvia, en Mickey fa un viatge al·lucinant al passat.


Alas negras
Gallego García, Laura


Ahriel ha recuperat la seva llibertat i ha obtingut la seva venjança, però encara hi ha quelcom que ha de fer. Després d’anar a rendir comptes als seus a la Ciutat dels Núvols, es disposa a continuar la recerca de la màgica presó de Gorlian per recuperar allò que va deixar enrere en fugir. Està decidida a fer qualsevol cosa per trobar-lo, fins i tot interrogar a la única persona que sap on s’amaga. Arribar fins a ella no serà fàcil, però Ahriel no estarà sola aquesta vegada...

Continuació de la novel·la Ales de Foc.


Addicció: un amor letal
Gray, Claudia


“Vaig tornar a besar en Lucas, aquest cop més a poc a poc, i el petó es va tornar més intens. Em va posar les mans a l’esquena i ens vam abraçar més fort que abans. Em preguntava si podíem arribar a estar més junts encara i vaig recordar què havia sentit quan havia begut la seva sang”.

Després de l’èxit de Mitjanit, la història de la Bianca i en Lucas ens torna a seduir.Penny, caiguda del cel: retrat d’una família italoamericana
Holm, Jennifer L.


La Penny té onze anys, la seva família és italoamericana i a través dels seus ulls veiem un període de la història recent nord-americana i com la guerra i tot el que comporta van afectar els americans d’origen italià. Aquesta novel·la és sobre tot una història de famílies, de tot allò que les manté unides i allò que fa que se separin.


Amanecer
Meyer, Stephenie


“No tingis por”, vaig xiuxiuejar. “Som com una sola persona”. De sobte em va aclaparar la realitat de les meves paraules. Aquell moment era tan perfecte, tan autèntic. No hi havia dubtes. Em va embolicar amb els seus braços, em va estrènyer contra ell i fins la última de les meves terminacions nervioses va cobrar vida pròpia.
“Per sempre”, va concloure.

Últim volum de la famosa saga Crepuscle, aquí teniu la web de l’editorial per si voleu fer un cop d’ull: web Crepúsculo


Noches de baile en el infierno
Meyer, Stephenie ; Cabot, Meg ; Harrison, Kim ; Jaffe, Michele ; Myracle, Lauren


Cinc històries d’amor i seducció on s’imposa la força del paranormal: des de vampirs exterminadors fins àngels lluitant contra dimonis. I es que a vegades un ball de fi de curs pot resultar inoblidable...

Una excitant antologia, amb autores reconegudes de best-sellers internacionals.


Sabates de taló
Nunes, Lygia Bojunga


La Sabrina està apunt de fer onze anys, però les situacions duríssimes que viu, enmig de conflictes familiars, amorosos i sexuals, no li maten l’empenta per tirar endavant ni li ofeguen l’esperança d’arribar a tenir una família i viure sentint-se estimada de debò.

Sabates de Taló és una novel·la realista sobre la importància de no cedir als xantatges emocionals ni de fer res que íntimament no vulguem fer.


Traición
Westerfeld, Scott


Com tots els nois de la seva edat, Tally està impacient per complir els 16 anys, perquè aleshores les autoritats la sotmetran a una operació d’estètica per a convertir-la en perfecta. Però just abans del seu aniversari, la seva millor amiga, la Shay, fuig per unir-se a la resistència, un grup d’imperfectes que viuen a una ciutat secreta.
Llavors, les autoritats ofereixen a la Tally la pitjor de les eleccions: o anar a la recerca de la Shay i tornar-la al món civilitzat o romandre imperfecta per sempre....El crim de Lord Arthur Savile i altres relats
Wilde, Oscar


Aquell vestre, Lady Windermere havia reunit a casa seva tota la crema de la societat londinenca. No hi faltava el seu quiromàntic, un enigmàtic gentleman capaç de llegir el passat i el futur a les línies de la mà. Lord Arthur s’hi ofereix amb entusiasme, sense sospitar que l’horror i la tragèdia també es poden endevinar...

No hay comentarios: