sábado, noviembre 28, 2009

LA MEVA OPINIÓ SOBRE Per què tothom em mira això del cap?

Ja fa dies que vaig acabar la lectura d'aquest llibre. En general puc dir que es llegeix bé tot i que li veig alguns inconvenients.
El tema és atractiu i interessant i esta narrat de forma sencilla el que fa que la lectura es faci amb fluidessa però potser el que li veig és que hi ha algunes parts de la narració que jo treuria ja que veig que no aporten res a la història principal.
Per exemple: la trama amb la veïna crec que no passaria res si no hi fos. No li aporta res a la història principal. La trama de l'amiga que te problemes amb la mare i que desapareix, dóna un altre punt de vista, el de les noies que es troben en aquesta situació de falta de llibertat amb els pares, pero crec que tampoc aporta res a la història que ens ocupa.
Per altra banda crec que per un llibre destinat a públic juvenil la trama de la relació amb l'Adam queda incompleta, no em digueu que no us hagués agradat un petonet? Suposo que la narració reflecteix la situació amb que es troben les noies musulmenes que practiquen la seva religió però
per no practicants aquesta situació pot resultar una mica frustant.
El que si que m'ha agradat és que el grup de noies i nois amb qui es relaciona l'Amal sigui un grup multicultural, li dóna un aire de llibertat i tolerància al llibre i suposo que d'aquesta forma vol reflectir l'ambient d'una societat, l'australiana, on la convivència de persones de diferents cultures i la relació entre elles és una situació que es viu amb plena naturalitat, suposo.
En definitiva, el llibre crec que es llegeix bé, pero potser li sobren algunes pàgines. I vosaltres que en penseu?

2 comentarios:

la veterana dijo...

No me gusto, solo puede leerme el primer capitulo

club juvenil 9barris dijo...

Uff, es difícil acertar con vosotros. Sois demasiado exigentes. A ver si algún día me decis que habeis disfrutado, lo celebraré.
Isabel