miércoles, julio 15, 2009

HARRY POTTER I EL MISTERI DEL PRÍNCEP ARRIBA ALS CINEMES
No se per quina raó és avui i no divendres que s'estrena la penúltima entrega del nen mag, però de totes fomes ja tenim una bona raó per anar al cine aquest proper cap de setmana. Aquesta crítica que us penjo no es gaire bona però estic segura que als fans de la sèrie això no serà una raó per no apropar-se a la pantalla i gaudir de les noves aventures d'en Harry i els seus amics.
Us adjunto també el trailer per tal que us feu una idea del que us espera si es que decidiu anar a veure-la i espero que em feu algun comentari al respecte.

Us faig un enllaç a una altra crítica de la peli, aquesta vegada més a favor.

2 comentarios:

club juvenil 9barris dijo...

El dissabte vaig anar a veure HP. Després de veure-la estic impacient per veure el final de la saga ja que un cop vista no puc sino donar la raó a aquelles crítiques que l'anomenen pel.lícula de transició perquè ho és clarament i al final em va semblar que estiguès inacabada perquè falta el desenllaç final de la història. Respecte a la crítiques cap a la sensibleria hormonal dels protagonistes en plena adolescència, crec que ja era hora que es reflectissin a la pantalla o es que els mags adolescent no tenen els mateixos sentiments que els muggels adolescents. Per cert Ron esta divertidissim i l'efecte del mortifags quan es converteixen en fum m'encanta, ja em va sembla que estava superbé a l'anterior pel·lícula. Així que ara a esperar les dues últimes entregues.
Isabel

Unknown dijo...

hola
Jo vaig anar a veure la pel·licula el divendres 17.
Com sempre el llibre es millor que la pel·licula, per mi va ser una mica més de riure que de misteri,
l'únic que em va agradar es quan en Harry y dumbledore s'en van junts a buscar l'horrocrux i sobretot quan el director de Howarts lluita amb els inferis.
Desprès la resta no va ser gaire interessant-.
Només espero que la pròxima entrega sigui millor.
Cristina