martes, junio 16, 2009

RECORDATORI
Ja sabeu que el proper divendres dia 19 de juny a les 18.30 hores fem el comiat del club d'enguany. Comentarem el llibre L'habitació de ma germana de Pep Coll. L'autor vindrà a comentar el llibre amb vosaltres així que espero que no falteu. La sessió del club és oberta així que potser hi ha més persones a més que vosaltres. Us he fet un enllaç a la web de l'autor per si voleu llegir alguna cosa sobre ell i venir una mica més informats i informades.
Recordeu que us heu d'anar pensant si continuareu amb el club el proper any ja que jo ho he de saber per saber quantes places queden vacants per si trobo algú interessat.
Ja se que aquest any no hem encertat gaire amb els títols escollits, ja us he anat informant una mica dels títols del proper any, he intentat que siguin una mica més atractius a més de variats, aviat podré publicar la llista definitiva, aleshores ja podreu avançar lectures, aquells que volgueu, durant l'estiu. Espero que el proper anys les lectures us semblin més entretingudes.

No hay comentarios: