martes, junio 23, 2009


ENS VISITA EL PEP COLL
Amb motiu de la cloenda del club d'enguany i aprofitant que haviem de comentar el llibre L' habitació de ma germana vam convidar a l'autor del llibre que va acceptar la nostra invitació de seguida.
Vam rebre al Pep al nostre club a les 18.30 hores i després d'una introducció de la Ma. Clara que el va presentar donant unes breus dades biogràfiques va començar la tertúlia.
El Pep va explicar als nois una mica sobre la novel·la que haviem de comentar, de com un escriptor comença a escriure una historia, del que s'ha de tenir present per enganxar al lector jove, del perquè dels protagonistes i les seves característiques i caràcters, dels escenaris, dels punts de vista del narrador... Els nois i noies del club el van interrogar per intentar esbrinar si els llocs on s'ambienta la trama existeixen, es van mostrar interessats en saber si alguns temes dels que planteja la novel·la volen deixar entreveure alguna opinió personal de l'autor, van comentar altres temes que es desprenen de la trama i que no estan vinculats directament amb la investigació dels dos protagonistes li van preguntar sobre els seus gustos a l'hora d'escriure i sobre la feina d'escriptor.
El Pep va contestar a totes les seves preguntes, ens va parlar d'alguns altres llibres que ha escrit i no ens va voler avançar res sobre el seu nou projecte.
Després de la conversa crec que L'habitació de ma germana ha sigut una de les novel.les que més ha agradat aquest any en el que no hem tingut gaire sort en l'el·lecció de títols.
Només ens queda agraïr al Pep Coll la seva visita al nostre espai i esperar que començi el proper curs amb noves lectures i nous lectors. BON ESTIU A TOTS I TOTES!!!






























No hay comentarios: