miércoles, febrero 18, 2009

UN MÓN ON REGNA LA BOGERIA
Perdoneu pero no m'he llegit l'Alícia. Se m'ha tira't el temps a sobre. Així que confio que vosaltres amb els vostres comentaris em feu cinc cèntims del que us ha semblat la seva lectura i així després podré fer una entrada amb les vostres aportacions.
L'Alícia com tants altres clàssics és un llibre que tothom coneix però que molt pocs han llegit. Es tant famós que ens sembla com si ja el coneguessim i com si no ens calgués la seva lectura. ERROR!!!!! Moltes vegades no ens llegim llibres perquè hem vist la pel·lícula o perquè hem sentit tant a parlar que ja no ens atreu. Crec que així ens perdem de llegir novel·les molt interessants perquè el que si que és cert és que el cinema mai pot reflectir tot alló que es descriu en els llibres i que el que llegim sobre llibres sempre ha estat escrit per algú que opina i estudia un llibre i per tant ens mostra el seu parer. Però per a poder valorar personalment una lectura la única via és la nostra pròpia visió i aixó és impossible si no fem l'esforç de llegir-nos personalment el llibre. Espero que em disculpeu per no haver fet la feina aquest mes.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

El libro en si no me ha gustado.No engancha,hay partes k se hacen muy largas,...
Me ha decepcionado muchisimo.

club juvenil 9barris dijo...

Pues empezamos bien.
Isabel

Anónimo dijo...

Doncs a mi sí que m'ha agradat. A grans trets, m'ha sorprès l'història (que no s'assembla gaire al conte infantil o a la versió del conte infantil que a mi m'havien explicat sempre), l'argument és bo i està ben escrit. Les descripcions són la part que potser es fa més pesada, però en cinjunt, m'ha semblat un bon llibre i recomanable. Per fi en llegim un que m'ha convençut, desprès dels fiascos amb el no-final romàntic de la Care Santos i el del club del mes passat que no vaig passar de la pàgina 30.
Veient la opinió de la veterana, crec que també tindrem debat, cosa que crec que serà bona perquè de debat també anàvem un pelet escassos. Fins divendres!

Laura

Anónimo dijo...

A mi m'ha agradat a mitges,per una part,el que seria el llibre en si està bastant bé, a més com diu la Laura canvia molt respecte la pel·lícula,però m'ha decepcionat en el sentit de que té massa "rutina",ja que repetix molt el mateix,l'Alícia sempre diu el mateix...
Però en general bé.
Mayte