martes, enero 20, 2009

PROPERA TROBADA I PROPERA LECTURA
UN LLIBRE RARO, RARO, RARO
La propera trobada del club tindrà lloc el proper divendres a les 18.30 hores. Comentarem el llibre de Francesc Miralles La vida és un foc suau.
Espero que hagueu aprofitat les vacances per llegir-lo i que vingueu tots a comentar-lo. Jo ja fa dies que el vaig llegir i em va quedar un regust estrany. Per una banda quan el vaig acabar no tenia clar si m'havia agradat o no perquè el llibre, o la història que explica, és bastant rara. L'he trobat un llibre una mica inconex amb diferents històries dins de la mateixa història la conexió de les quals no m'ha semblat gaire lógica. A més a més les històries no es que siguin gaire interessants i cap d'elles te com un punt i final rotund. Però per altra banda em vaig llegir el llibre bastant ràpid i aixó acostuma a passar-me amb les lectures que m'agraden i m'enganxen en el cas contrari avanço molt a poc a poc i les lectures són eternes.
Així que ara no se que dir-vos no tinc clar si m'ha agradat o no, però estaría be saber que en penseu, a veure si aclaro les meves idees. Vinga animeu-vos i deixeu-me algun comentari que no participeu gaire tot i que de tant en tant us passeu per aquí.
La propera lectura és el clàssic que ens llegirem aquest any Alicia al país de les meravelles, a veure i marca un tall i els llibres que ens queden ens agraden una mica més perquè de la selecció d'enguany encara no ha hagut cap llibre que hagi agradat molt.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Yo lo he visto demasiado catolico y la historia es bastante corta para mi gusto.
Lo unico bueno del libro es que la historia esta bastante bien narrada y que es corta
La verdad este año de momento los libros que he leido en el club no me han gustado.

club juvenil 9barris dijo...

Hola veterana:
Tienes razón que los libros este año no estan siendo muy acertados, a ver si mejoramos con los que quedan.
Pero un poco ya es eso el club, leer cosas diferentes para ir conociendo un poco autores y decicir cual de ellos nos gusta más o menos. Y conocer un poquito más allá de las lecturas mediáticas.
Isabel

Anónimo dijo...

Doncs a m, sincerament, me quedat igual. Quan el vaig acabar i em vaig preguntar "de qué va?" no sabia contestar. El principi si que estava força bé però quan marxa de casa i apareix tot allò del germà negre, les meves neurones es van col·lapsar i vaig ser incapaç d'entendre o captar res més de la historia. En fi, que em sembla que no passarà a ser un dels meus icones de la perfecció lingüistica...
Núria

Anónimo dijo...

Doncs mira que jo encara estic pitjor, perquè ni me l'he acabat, no puc. No hi ha res en la història que m'animi a continuar-la més enllà de les 30 primeres pàgines o sigui que així estem...
Malament, sincerament.
A veure si els següents millor, com a mínim prometen més :$
Laura