lunes, diciembre 01, 2008

LA CARE SANTOS VISITA EL CLUB DE LECTURA JUVENIL

El divendres 28 de novembre a la segona trobada del club de lectura d’enguany ens va acompanyar la Care Santos, autora de L’anell de la Irina, el llibre que es va comentar.
La Care va començar explicant que havia escrit aquesta novel·la pensant, per primera vegada, en ella i no en els lectors. Va escriure aquesta novel·la fent un homenatge als autors de literatura russa que tant li agraden des de que sent molt joveneta va llegir Primer amor de Ivan Turgueniev i des d’aleshores no ha deixat de llegir literatura russa.
Els nois van estar molt participatius van fer comentaris sobre els personatges del llibre, sobre la història d’amor, i van fer crítiques sobre el final del llibre, per a ells massa realista. Li van preguntar a la Care sobre la seva trajectòria com a escriptora i li van demanar que els recomanes algun llibre de literatura russa.
Al final l’autora els va regalar algunes signatures i es va fer una foto amb ells, ells es van mostrar molt satisfets de la seva col·laboració en el nostre club. Moltes gràcies Care.

La Care Santos amb els nois del club de lectura juvenil

No hay comentarios: