martes, noviembre 25, 2008

PROPERA TROBADA I PROPERA LECTURA
El proper divendres a les 18.30 hores tindrà lloc la segona trobada d'enguany del club de lectura juvenil. Comentarem el llibre L'anell de la Irina de la Care Santos i tindrem la sort de comptar amb la presència de l'autora així que no podeu faltar.
Ja fa dies que vaig acabar de llegir aquest llibre i la veritat es que vaig trobar la seva lectura molt interessant, a part de la història de ficció aixó d'incloure capítols parlant d'escriptors russos m'ha resultat molt profitós ja que el meu coneixement de la literatura rusa és bastant pobre, tret dels dos autors més coneguts. Amb la lectura del llibre no només vaig passar una bona estona sino que a més vaig aprendre coses que no sabia.
Respecte a la lectura em va resultar molt amena i dinàmica, tot i no ser una història gaire trepidant, em refereixo a que no hi han grans aventures, si que convida a seguir amb la lectura ja que esta escrita amb bastant ritme i també em va agradar molt la conclussió, aixó de poder saber el que els ha passat als personatges temps després.
I a vosaltres que us ha semblat? M'agradaria tenir uns quants comentaris al blog, que el teniu una mica abandonat.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

No es un llibre que recomanaria, excepte si vol informacio sobre autors russos.
No té massa historia,...

Anónimo dijo...

Doncs la veritat es que l'Anell de la Irina m'ha semblat un pelet fluix d'argument. La història d'amor era poc creïble i la trobada a Sant Petersburg entre l'Irina i l'Alexandre semblava que tindria que ens donaria el final que tan s'esperava i al final no. Ara bé, com a novel·la senzilleta, i per interès amb la laiteratura russa, està bé.
1º Comentari! :)

club juvenil 9barris dijo...

Teniu raó que la historia no te gaire res especial, pero bueno es va llegint. Per a mi potser es més interessant con ja us he dit tota la informació que dona sobre la literatura rusa.
Tindreu l'oportunitat de comentar-ho amb la Care Santos.

Isabel