lunes, marzo 03, 2008

JA TENIU DISPONIBLE a la biblioteca el darrer títol de la nissaga de Harry Potter: Harry Potter i les reliquies de la mort.

Tot i que és ple estiu, una estranya boira entela els vidres de les finestres de Londres. Assegut a la seva habitació de Privet Drive, en Harry Potter espera, molt nerviós, l’arribada del professor Dumbledore. Una de les darreres vegades que el va veure va ser en ple duel contra Voldemort, i en Harry no s’acaba de creure que el professor Dumbledore el visiti a casa seva personalment. Per què el vol veure amb tanta urgència, en Dumbledore? Què és el que no pot esperar a que Harry torni a Hogwarts al cap d’unes setmanes? El sisè curs d’en Harry a Hogwarts ja comença d’una manera ben especial, just quan el món dels mags i el dels muggles comencen a creuar-se per primera vegada...

1 comentario:

Anónimo dijo...

GENIAL, FANTÀSTIC, INSUPERABLE. UN FINAL APOTEOSIC COM HAVIA DE SER!!!!Ës molt bo, tot i que el principi, menrtre busquen els horricreus a vegades es fa força pesat....Pero tot i aixi les últimes 100 pagines son tan absorbents(hi pasen trenta coses a cada una) que vaig ser incapaç de deixar-ho a mitges!
OSTRES D'UN TEMA AIXÍ US HAURIEU DE MULLAR NO? a vosaltres que us sembla?
núria