jueves, enero 04, 2007

TERCERA TROBADA I TERCERA LECTURA

El clan de la lloba és el primer títol de la trilogia de La guerra de les bruixes. La protagonista de la novel.la és l'Anaïd una adolescent que viu ignorant que forma part d'un antic clan de bruixes anomenades Omar que, des de temps immemorials estan enemistades amb les Odish. La història ens explica com l'Anaïd coneix aquesta realitat i com poc a poc va comprenent que és el que significa.
Personalment després de llegir El clan de la lloba us puc dir que m'ha agradat força. Es pot incloure dins d'aquesta onada de novel.la fantàstica que ens envaeix des de fa alguns anys però a la vegada barreja elements realistes que la fa una mica més propera. Hi ha aspectes que m'han agradat perquè fan la lectura més fàcil, per exemple:
  • Els personatges estan ben diferenciats i no cal anar apuntant qui és qui per recordar-ho. A diferència amb altres novel.les fantàstiques no t'emboliques perquè el número de personatges que formen part de la història és limitat. Encara recordo el que em va costar recordar tots els personatges i pobles de El senyor del anells i el Hobbit.
  • És més fàcil identificar-se amb els protagonistes.
  • Els diferents escenaris són pocs i clars i a més a més reals el que ajuda a fer-se una idea d'on estem i així ens podem imaginar més facilment els llocs.
  • Esta ambientada en la època actual.

Explicat així no sembla que sigui una història gaire atractiva però us puc asegurar que si llegiu aquesta novel.la teniu l'aventura asegurada i voldreu més, ja teniu disponible la segona part El desert de gel.

No hay comentarios: