viernes, enero 26, 2007


Novetats de Novel·la Juvenil de Gener'07

Cela, Jaume. Abans de néixer, després de morir
La mare de la Clara ha mort després d’estar uns dies en coma. Aquesta terrible absència desvetlla tot un seguit d’angoixes i d’incerteses que no tenen sortida. Atrapada en un doll incontrolable de records, la Clara s’obstina en un silenci punyent mentre lluita, segon a segon, per sobreposar-se a la desgràcia i donar un cop de mà al seu germà gran, que sembla mantenir l’enteresa. Al seu voltant, el pare transita com un robot desmanegat i el germà petit fa preguntes directes que fan tocar de peus a terra i revifen el dolor.

Dalmases, Antoni. Silvestre Malasang
Des de ben petit, Silvestre Malasang es proposa ser un malvat i s’hi aplica amb constància. Ho posa en pràctica a l’escola, a l’institut, a la feina... i acaba embolicat en mil trifulgues amb resultats diversos. I és que cal molt esforç, per arribar a ser un autèntic malànima!


Martín, Andreu ; Ribera, Jaume. Els vampirs no creuen en Flanagans
Vampirs? Au, va! El Flanagan no creu en vampirs. Si més no, quan fa sol i els ocells canten dalt dels arbres. Però... ¿i de nit, sol en un castell en ruïnes, en una contrada famosa per la seva collita de cadàvers dessagnats? Afegiu a això un seguit de crims desconcertants, un pijo que li vol prendre la núvia, un besnét de vampirs, un xatero misteriós i un curset accelerat d’esquí i entendreu per què, aquesta vegada, el Flanagan necessitarà molt d’enginy per sortir-se’n. Si és que se’n surt!
Si voleu saber més coses del Flanagan podeu visitar la seva web oficial

Mallorquí, César. La pedra inca
La vida era plàcida a Cartagena de Indias per a Jaime Mercader. Una vida plena de dones boniques, partides de pòquer i bregues de galls, tot això fonamentat en un pròsper i honrat negoci de contraban. Però un mal dia de 1905, una enigmàtica relíquia inca va entrar en escena i la tranquil·litat se’n va anar en orris. A partir d’aquell moment, tot van ser assassinats, incendis, atemptats i persecucions; així que Jaime, un cop més, es va veure immers en un gran embolic. El més estrany de la seva existència.
A la recerca d’una expedició perduda, i perseguit per una misteriosa secta d’assassins tatuats, Jaime Mercader, en companyia d’un aventurer, recorrerà selves, deserts i rius, creuarà els Andes i s’enfrontarà a tribus de caçadors de caps, per descobrir finalment, al cor de l’Amazònia, un sorprenent secret ocult durant sis-cents anys.

Wilkins, Rose. Superglamurosa
Octavia ha conegut al noi dels seus somnis a una festa de l’alta societat londinenca. A partir d’aquest moment, la seva vida és un dilema: ha de decidir si continua amb la vida normal y corrent que, malgrat les pressions de la seva mare, intenta portar, o si, d’una vegada i per sempre, cau a la temptació y s’endinsa en un món de luxe, glamour, gent famosa y revistes del cor.

No hay comentarios: