lunes, noviembre 27, 2006

SEGONA TROBADA I SEGONA LECTURA

El divendres 24 de novembre el club es va trobar per segona vegada per comentar la novel.la Malka Mai que haviem donat per llegir el mes anterior i per recollir la següent lectura que va ser Tot et serà prés d'en Pau Joan Hernàndez.

La Malka Mai ha estat una lectura difícil, ja que tracta un tema dur però, segons els integrants del club esta bé llegir sobre temes històrics per saber que va passar durant la Segona Guerra Mundial i el que van patir les persones que la van viure. Almenys la història te un final feliç.

La segona lectura també tracta un tema difícil. En aquest cas Tot et serà prés ens explica la història d'un noi jove que reb una dura notícia, té una greu dolència que no te cura i en poc temps morirà. La novel.la ens explica con es pren la notícia i que farà els darrers dies de la seva vida.

La novel.la fa referència a un tema que genera opinions molt diferents: l'eutanàsia. Des d'aquí animo a tothom que l'interessi el tema ja que a la novel.la es manifesten diferents punts de vista i pot ajudar als lectors a formar-se una opinió pròpia.

Ja em direu que us sembla.

No hay comentarios: