viernes, noviembre 24, 2006



NOVETATS DE NOVEL.LA JUVENIL - DESEMBRE

BLAKER, Terence. De chico a chica.
Sam López, la nova alumna de l'escola Bradbury Hill, no passa desapercebuda. Totes les noies volen ser com ella i tots els nois volen ser el seu xicot. Però només el seu cosí Matthew i la seva colla saben que, en realitat, Sam és un noi.

Birdget, Carmen, Lena i Tibby gaudiran de l'estiu més divertit. La primera novel.la de la sèrie s'ha portat al cinema, aquí s'ha titulat Uno para todas.
DOWNER, Ann. Dragones y magia.
FARMER, Nancy. La marca del escorpión.
Ambientat a l'imaginari estat d'Opio, aquest apasionant llibre ens descobreix la lluita d'un noi valent que es rebela contra la seva sort en un món marcat per la opressió i els prejudicis. Una novel.la sorprenent sobre un futur tan proper com inquietant.
FLINN, Alex. Respirar sota l'aigua.
En Nick és un dels pocs privilegiats del seu institut: intel.ligent, popular i ric. Però sota aquesta façana envejable, s'amaga l'infern de la relació amb el seu pare. Quan en Nick coneix la Caitlín, atractiva, amb talent i molt enamorada, creu que ella és la resposta a tots els seus problemes. Però llavors tot canvia i en Nick s'ha d'encarar al fet d'haver heretat del seu pare alguna cosa més que uns ulls vers i molts diners.
LOZANO GARBALA, David. Donde surgen las sombras.
àlex desapareix després d'entrar per error a un estrany videojoc. Aquest fet coincideix amb l'assassinat de tres persones. Junt a un inspector de policia, els amics de l'Àlex inicies la seva recerca.
SANCHEZ-ESCALONILLA, Antonio. Ana y la Sibila.
Ana i Mario tenen 14 anys, no es soporten i es troben a Roma durant el seu viatge d'estudis. Mentres miren el sostre de la Capilla Sixtina, Ana reb una misteriosa trucada. Aquesta és una història trepidant i sensible a la vegada on l'autèntica amistat s'uneix a la curiositat pels misteris del pasat.
SOMPER, Justin. Vampiratas: demonios del oceano.
Als bessons Connor i Grace no els queda res a terra pel que lluitar: el seu para acaba de morir i nai han conegut una mare. Decideixen fugir en un vaixell però una tempesta els sorpren i quan estan a punt de ser devorats per les onades, apareixen dos vaixells en la seva ajuda.

No hay comentarios: