martes, octubre 23, 2012

COMENÇA EL CURS

El proper divendres 26 d'octubre encetem un nou curs del Club de Lectura de Novel·la Juvenil. Aquest any intentarem donar-li un petit gir al funcionament del club per tal que resulti una mica més atractiu.
Alguns de participants del club ja fa temps que en formen part i des de la biblioteca ens creiem amb l'obligació de renovarlo una mica per tal que aquests lectors i els que puguin incorporar-se trobin nous alicients per continuar participant.
Així a partir d'aquest curs a més de la conductora del club jo també us acompanyaré i a més de la xerrada que normalment feu i on comenteu el llibre us prepararé una petita activitat ludico-festiva per tal d'amenitzar i dinamitzar la sessió.
També eliminarem el dossier que fins ara us donava junt amb el llibre i només us lliuraré la fitxa que elabora la Ma. Clara. Durant el temps entre sessió i sessió us aniré fent entrades al bloc amb informació relativa al llibre i també a l'autor o autora de forma que qui tingui interès podrà consultar aquesta informació de forma virtual.
Espero que amb aquests petits canvis tot resulti una mica més entretingut.
Us espero el proper divendres a les 18.30 hores.

No hay comentarios: