jueves, octubre 28, 2010

NOVETATS NOVEL·LA OCTUBRE’10

Terra de Dracs, 1: La fúria del dimoni

Bou, Guillem ; Trinidad, Carme

Algú ha robat el Llibre de les Set Sivelles.

El món s’ha capgirat i ja no és el que era.

L’infern s’ha congelat i les ànimes vagaregen sense trobar la pau.

El dimoni més astut del món intentarà retrobar l’ordre perdut...

Trobareu moltes més coses a la web oficial


Deu coes que odio de mi

Abdel-Fattah, Randa

Qui sóc? La Jamie o la Jamilah? A l’insti sóc la Jamie: rossa, de pell blanca... una més.

A casa, sóc la Jamilah, musulmana, morena i amb un pare de l’edat de pedra.

Haurien de donar-me un Oscar a la millor actriu. Si és que aconsegueixo mantenir aquesta farsa.

Cròniques de la Torre, IV: Fenris, l’elf

Gallego García, Laura

En Fenris és un elf molt especial. Té grans poders i, les nits de lluna plena, una força inexplicable l’arrossega fins a convertir-lo en un ésser sorprenent. L’amor per la Shi-Mae i l’enfrontament amb personatges poderosos del Regne dels Elfs determinaran el seu futur. Aquí comença el seu viatge fins a la Torre, l’escola de màgia situada a la Vall dels Llops.

Cròniques de la Torre explica una aventura fascinant de fetilleria, traïcions i amor més enllà de la mort, creada per Laura Gallego. Aquesta quarta, i darrera, crònica conté un quadern amb anotacions sobre els elfs llop i les sis últimes cartes de les 24 que componen la sèrie dels personatges de la saga.


Per saber-ne més podeu visitar la pàgina web de la saga o la del llibre.

Eidolon

Johnson, Jane

Des del moment que en Ben ha passat a la tenda d’animals, no han deixat de passar-li coses estranyíssimes. Primer es troba amb un gat que parla! Es diu Iggy i li explica una història digna de qualsevol pel·lícula de terror: segons ell, existeix un món màgic, Eidolon, que està malalt; els seus animals van perdent mica en mica la màgia perquè cauen en mans d’un humà que els segresta i el ven a rics capriciosos. I, a que no sabeu que li diu l’Iggy? Doncs, que ell, en Ben, és l’escollit per salvar Eidolon!!!

The Giver. Libro II: En busca del azul

Lowry, Lois

La Nora, una òrfena coixa de naixement, viu en un món on els “dèbils” són deixats de banda. Tem pel seu futur fins que el poderós Consell de Guardians la perdona. La raó és que la Nora poseeix un do especial per bordar. Mentre el seu talent la manté viva i li suposa certs privilegis, se n’adona de que està voltada de misteris i secrets. Aconseguirà esbrinar la veritat sobre el que hi ha més enllà dels límits del seu poblat?


Podeu trobar continguts molt interessant seguint aquest enllaç


Diabólica

Lozano, Carolina

Diu la llegenda que al sur de França, en els albors de 1450, tres joves de gran puresa van fer tres promeses que, tot i ser pronunciades des de l’amor i el sacrifici, les abocarien irremediablement a la Foscor.

Així va ser vom l’Adrianne, la més pura entre les ànimes de l’època, una jove que mai havia conegut la maldat, es va veure obligada a entregar la seva ànima al Maligne per salva a qui més estimava. Però el seu sacrifici mai va ser suficient i el destí havia de portar-la a una situació funesta en que hauria de decidir quant més estava disposada a donar per salvar no només a qui va estimar en la seva innocència, sinó també a qui estimava amb la foscor de la seva ànima. I, mentrestant, un poble seria testimoni de la lluita entre el Bé i el Mal, però no tots sobreviurien. Perquè... el Mal no es conformaria amb tres ànimes, si podia sotmetre a tota la humanitat.


La Carolina Lozano té la seva pròpia web i en ella explica els seus projectes i novetats. Podeu fer-hi un cop d'ull aquí.


La relativitat d’anomenar-se Albert

Pasqual i Escrivà, Gemma

La vida del Guillem i de la seva família canvia a partir del dia que ell i els seus amics, la Mierie i el Lluís, decideixen donar refugi a un rodamón alemany gran, de cabells blancs i embullats, que es pensa que és Einstein i que ha viatjat en una màquina del temps. A mesura que transcorre la novel·la, unes vegades creurem que és el vell savi i d’altres , que és un pobre boig.

En La relativitat d’anomenar-se Albert, l’autora dóna veu a les persones grans, a la memòria; elles ens explicaran les seves històries, des de la Guerra Civil i la repressió franquista fins a la visita d’Einstein a Barcelona o la riuada de València. També descobrirem que l’amor no té edat i ens acostarem a les relacions entre els avis i els joves, al respecte ia l’estima. Tot farcit de paradoxes matemàtiques, forats negres i una mica de física pràctica.

Aquesta novel·la ha estat guardonada amb el Premi Mallorca de Narrativa Juvenil 2008.

L’enigma Altai

Rayó, Miquel

S’han produït diverses morts i desaparicions sospitoses a la reserva natural de les Muntanyes Daurades, un territori desconegut de la petita República de Gorno-Altai, que abans pertanyia a l’antiga Unió Soviètica. Unes quantes llegendes parlen dels murmuris terrorífics dels Alma, els homes de la muntanyes. Per desmentir els rumors i investigar les causes dels esdeveniments, s’organitza una peculiar expedició en la qual coincideixen un veterà alpinista irlandès, el seu cuiner i un suposat turista italià, amb la directora i el cap dels guardes de la reserva. Ningú no es podia imaginar el que descobriran...No hay comentarios: