lunes, septiembre 13, 2010

NOVETATS DE SETEMBRE 2010



COLLINS, Suzanne. En Flames.

Contra tot pronostic la Katniss ha guanyat Els jocs de la fam. És un miracle que ella i el seu company del Districte 12, en Peeta, segueixin vius.

La Katniss hauria de sentirse alleujada i contenta, ja que, al cap i a la fi, ha tornat amb la seva família i el seu amic de tota la vida, en Gale. Tot i això res és com a ella li agradaría.



GIER, Kerstin. Perdida con las mates, loca por tus besos.

La Sisi te tretze anys i sempre esta ficada en embolics. Per si això no fos prou, les matemàtiques se li donen fatal i esta perdudament enamorada del seu mestre de repàs. Desafortunadament, el seu príncep blau només te ull per a les noies "amb experiència". Com la Sisi no ha petonejat mai ningú decideix anar a buscar el seu fidel amic Jacob per a que l'ajudi.



LIENAS, Gemma. El diari groc de la Carlota.

Aquest llibre no és ben bé ni una novel·la ni un diari, sinó un llibre a cavall entre la ficció i la no-ficció que mira de respondre una sèrie d'interrogants: ¿Quins tipus de drogues hi ha?¿Quins efectes provoca cadascuna? ¿Què és l'addició? ¿I la síndrome d'abstinència?



COTRINA, José Antonio. La cosecha de Samhein.

Un grup de dotze adolescents es compromenten, sota engany, a viatjar a un regne fantàstic anomenat Rocavarancolia. Aquest viatje, per a molts, no tindrà tornada. Un cop allà s'adonen que s'han de mantenir amb vida fins que surti la Lluna Roja, uns mesos després. Durant aquest temps, aquest regne, fa anys gloriòs però avui en ruïnes, ple de perill, màgis i extranyes criatures, intentarà destruir-los.



RIORDAN, Rick. La batalla del laberinto.

A punt de començar primer de secundària. Percy Jackson no espera emocions fortes, sinò més aviat el pitjor dels avorriments. Però quan arriba a la nova escola i es presenta una antiga amiga, seguida d'un parell d'animadores diabóliques, els esdeveniments es precipiten i tot comença a anar malament.

Quarta entrega de Percy Jackson i els deus de l'Olimp.



STIEFVATER, Maggie. Tremolor.

Fa anys, la Grace va estar a punt de ser devorada per una bandada de llops. Inexplicablement, un dels animals, un llop d'ulls de color groc, la va salvar. Des de llavors, cada hivern, la Grace s'acosta al bosc que hi ha darrere de casa seva i, des de la distància, el llop i la noia s'observen. Quan arriba la calor, la bandada desapareix, i el llop d'ulls grocs se'n va.

Però aquest any la Grace no vol que arribi l'hivern. No vol que arribi mai. Ha conegut un noi. És un noi normal, però té uns ulls fascinadors, de color groc.



LOZANO, Carolina. Taibhse (Aparició)

A Escòcia abunden els fantasmes i molts escocesos creuen en la seva existència. Per a la Lia, una noia de Barcelona que estudia al col·legi Royal Dunedin d'Edimburg, aquestes tradicions tan sols formen part de la llegenda urbana de la ciutat., però un dia coneix l'Alastair, de qui s'enamora, i amb ell descobrirà l'altra cara de la ciutat, plena de mort i de vida, de llum i foscor. Perquè no tots són tan vius com sembla.



CAST, P.C. i CAST, Kristin. Elegida

Aquells que semblaven ser amics de la vampira Zoey Redbird resulten ser els seus enemics. I, per estrany que sembli, els seus enemics es transformen en inesperats aliats. La seva millor amiga, Stevie Rae, és una no morta que lluita per mantenir la seva humanitat. Zoey no te ni idea de com ajudar-la, però si sap que tot el que esbrinin junten ha de mantenir-se en secret, perquè els murs de l'escola sembla que escoltin. A més Zoey ha d'aclarir els seus sentiments perquè casi sense adonar-se s'ha fet amb tres xicots...



ROCA, Maria Carme. Qui és el de la foto?

Quan la seva millor amiga li va fer un afoto a la festa del seu setzè aniversari, la Hannah no esperava aparèixer retratada al costat d'algú que ningú va veure. Potser s'hi ha superposat una altra imatge? Impossible amb una càmera digital! Tanmateix, és precisametn el que li ha passat a la Hannah Potter. Qui és aqueta presència inquietant i què vol? Amb l'ajuda dels seus germans, en Harold i en Harry, i de l'avi Humphrey, haurà d'esbrinar el misteri que envolta aquesta aparició.



NOËL, Alyson. Eternitat.

L'Ever té setze anys i un greu accident l'ha deixat sense família. Des d'aleshores pot llegir els pensaments d'altres persones, veure aures i conèixer el passat dels altres només amb una carícia. Aqueta raresa la fa viure allunyada i aïllada del món. Però tot canvia quan coneix en Damen, el noi nou, atractiu i enigmàtic de la classe. Tot i que voldrà mantenir-se'n al marge, se sentirà absorbida per la por i el misteri quan descobreixi qu en Damen no té aura i que pertany a un món on la mort no existeix.

3 comentarios:

club juvenil 9barris dijo...

Si vau llegir Els jocs de la fam, la segona part, En flames, és igual d'addictiu i interessant, el capitoli ens sorpren una altra vegada i la Katniss viurà noves i trepidants aventures amb en Peeta, del qual jo crec que esta perdudament enamorada i vosaltres, que creieu?

club juvenil 9barris dijo...

M'he llegit Tremolor i m'ha agradat bastant. Al principi semblava que s'em feia una mica pessadet perquè no passava res gaire interessant però a mesura que avançava en la lectura la història de la Grace i en Sam m'ha atrapat per la seva delicadesa. Es una història d'amor una mica trista explicada sota dos punts de vista segons els capítols, i això dóna l'oportunitat de veure com viu la història cadascun dels protagonistes. Estic desitjant llegir la segona part.
Isa

Calidoscopi 9barris dijo...

En Flames. No diria que és igual d'addictiu que el primer, és mooooolt més addictiu. I en Peeta em fa patir tant... quines ganes tinc de saber com continua!