sábado, junio 26, 2010


NOVETATS NOVEL·LA JUNY’10

Casa de la noche, 2: Traicionada
Cast, P.C. ; Cast, Kristin

La novata vampira Zoey Redbird aconsegueix adaptar-se a l’escola de vampirs la Casa de la Nit. Per fi se sent com a casa, i fins i tot, és escollida com a líder de les Filles Obscures. I el millor de tot, ha trobat un xicot... o dos. Però aleshores passa l’impensable: apareixen assassinats alguns adolescents humans i totes les probes apunten a la Casa de la Nit. La Zoey comença a adonar-se, mentre el perill persegueix als humans de la seva antiga vida, que els mateixos poders que la fan única poden a la vegada ser una amenaça per aquells als que estima. Aleshores, quan més necessita als seus nous amics, la mort colpeja la Casa de la Nit i la Zoey haurà d’enfrontar-se amb coratje a una traïció que pot trencar-li el cor, l’ànima i fer que tot el seu món s’ensorri.Cazadores de sombras, 2: Ciudad de cenizas
Clare, Cassandra

La Clary Fray desitjaria que la seva vida tornés a la normalitat. Si pogués deixar enrera el món dels caçadors d’ombres, tindria més temps per a en Simon, el seu millor amic, que s’està convertint en alguna cosa més... però el món subterrani que acaba de descobrir no està preparat per deixar-la anar; especialment aquell atractiu i exasperant Jace...

Per embolicar més les coses, una ona d’assassinats sacseja la ciutat. La Clary creu que en Valentine està al darrera d’aquestes morts, però com podrà aturar-lo si en Jace sembla disposat a traicionar tot en el que creu per ajudar el seu pare?Expedient Joshua: la ciutat invisible
Harris, M.G.

En Joshua vol descobrir què s’amaga darrere la misteriosa mort, a la selva mexicana, del seu pare, un arqueòleg especialitzat en la civilització maia.

Va ser realment un accident? Per què l’avió era tan lluny de la seva ruta? És veritat que aquell dia s’havien vist ovnis sobrevolant la selva?

Al mig de la selva mexicana, lluny de tot i de tothom, en Joshua ha de lluitar per saber la veritat sobre un secret increïblement perillós que amenaça el futur de tota la humanitat.


Tengo suerte
Hennig von Lange, Alexa

El pare de la Lele té un problema: És incapaç de transmetre els seus sentiments a les seves dues filles, la Lele i la Cotsch, i a la seva dona, que viu angustiada, la conflictiva adolescència d’ambúes i les relacions amb el seu marit, veient-se tots ells desbordats per situacions que la Lele va describint amb acidesa i ternura. Ella mateixa, anorèxica, se sent desamparada i busca la protecció i l’amor de l’Arthur, el noi veí que ha perdut els seus pares i del que la Lele pensa que “ven el seu cos”. Una nit, desapareix la Cotsch, que se les dona de nimfómana, essent com és verge, i la Lele i l’Arthur surten a buscar-la. Serà un viatge en motocicleta que terminarà amb l'aparició de la germana i la sortida definitiva del pare de la llar, mentre la Cotsch i la seva mare agafen un taxi que les portarà a la consulta de la psicoterapeuta. Per fi, la Lele podrà quedar-se sola amb el seu anhelat Arthur.Ghostgirl: el retorn
Hurley, Tonya


T’has mort mai d’avorriment?

La Charlotte havia deixat de viure però no pas de somniar, tot i que l’espera se li estava fent eterna.

Per a la Charlotte les coses no milloren; quan es veu forçada a treballar en un servei d’atenció telefònica per a adolescents amb problemes, descobreix que el més enllà no és tal com ella s’imaginava. El més complicat és que ella no té gaires consells a oferir, sobretot considerant que morir-se no li ha augmentat precisament la confiança en si mateixa. La vida terrenal i la vida eterna, al menys per a la Charlotte, s’assemblen massa.

Un llibre terroríficament encisador, intel·ligent, electrificant... els devots de Tim Bruton i Edgar Allan Poe es deliran per aquesta fascinant i fastasmagòrica lectura.

Si vols saber més coses de les aventures de la Charlotte pots visitar la web de la novel·la.
La puerta oscura, 3: Requiem
Lozano Garbala, David


Una vegada més, en Pascal es veu obligat a creuar la Porta Obscura. Amb en Jules a punt de caure a la foscor a causa de la mossegada d’un vampir, trobar a l’anterior Viatgera sembla l’única opció per salvar-lo. La Michelle encara no ha perdonat en Pascal, però cada vegada té més dubtes. ¿Continuarà la Porta cobrant-se el seu tribut de sang?Simple
Murail, Marie-Aude


En Simple sap comptar a tota velocitat: 7, 9, 12, B, 1.000, 100..., juga amb Playmobils i amb els hobenets amagats als telèfons, despertadors i semàfors. Té tres anys i vint-i-dos anys. Vint-i-dos d’edat civil, i tres d’edat mental, per la seva banda, el seu germà Kléber fa l’últim curs de batxillerat, és molt valent i està molt, molt cansat d’ocupar-se d’en Simple. En Simple té un altre amic i aliat: el senyor Pinpin, un conill de peluix que l’acompanya a tot arreu. Però a la vida d’en Simple res no és simple, sobretot el dia que en Kléber decideix que compartiran pis amb tres estudiants per salvar el seu germà del centre de salut mental.


La canción de Shao Li
Ortiz de Zárate, Marisol


Londres any 2013.

La Natàlia i el seu germà Airon estan a l’aeroport de Heathrow, amb la seva mare i el seu acompanyant, en Vlado. La Natàlia ha estat seleccionada per participar en l’especial nadalenc d’Un minut de glòria, el programa de més audiència de la televisió, que es gravarà a Londres, en directe, a les vuit en punt de la tarda del dia abans de Nadal, als estudis de la Balloon’s International T.V.

Però tot i que sembli incleïble, en anar a agafar el metro que els portarà al centre, la Natàlia i l’Airon es queden atascats entre la gent i, sense poder evitar-ho, se separen de la seva mare i en Vlado, que han aconseguit pujar al vagó. Els nens esperen, convençuts de que tornaran a buscar-los, però el temps para i ningú apareix. Cansats d’esperar, seran ells els qui aniran en busca del seus.

Així comença l’extraordinària aventura dels dos germans en un Londres fred i hostil, on es trobaran amb tribus urbanes i personatges entranyables. Al llarg del seu vagabundeix per la gran ciutat, la Natàlia recorre cosntantment a la Shao Li, la seva amiga ausent, que no obstant l’acompanya i la enforteix en tot moment amb la fermesa i l’escalfor del seu afecte.

No hay comentarios: