viernes, octubre 16, 2009


NOVETATS NOVEL·LA OCTUBRE’09

Asunto: error de envío
Ullrich, Hortense ; Friedrich, Joachim

Ell es fa dir BerryBlue. Ella, PinkMuffin. Ell aixeca pesades tartes de nata a la cafeteria dels seus pares. Ella és la filla rebel d’una reconeguda família de rics. No tenen absolutament gens en comú. Fins que per error un e-mail de BerryBlue acaba a la bústia d’entrada de PinkMuffin i això dóna origen a una allau d’aconteixements: a BerryBlue el detenen per espiar a un laboratori de cosmètics, PinkMuffin contracta un detectiu privat, ha de fugir a Anglaterra... I allà és quan es posa en marxa una caòtica maquinària!

Un e-mail desviat que arriba a la direcció equivocada, una aguda parella de joves enamorats, un agent d’incògnic entre porcs... i això no ha fet més que començar! Una autèntica novel·la temperamental i amb molt sentit de l’humor, obra dels autors de best-sellers Hortense Ullrich i Joachim Friedrich. Divertida com el millor e-mail dels teus amics!Gènesi
Beckett, Bernard

Segona meitat del segle XXI. L’Ànax viu en una societat sota el règim de la República Platònica, que des del 2051 està completament aïllada de la resta del món, amenaçat per armes biològiques. Ha arribat l’hora que l’Ànax presenti la seva tesi a la comissió de l’Acadèmia, la institució més elitista i més poderosa.

Les quatre hores que dura l’examen seran determinants per al seu futur i revelaran que no és possible un món millor sense un pecat original.


Xut d’amor
Ben Kemoun, Hubert


A en Sylvain li costa molt triar, decidir-se, és un cagadubtes, i més si es tracta de noies. I justament avui, que és un dia que necessita estar ben concentrat, perquè és el porter de l’equip de l’institut i juguen la final de la copa interescolar, no paren de rondar-li pel cap i rondar-lo pel camp les mosses que més li agraden.


El círculo secreto, 1: La orden de la Academia Spence
Bray, Libba

Anglaterra, 1905. Les joves tenen maneres impecables i tot el que desitgen és casar-se i formar part d’una societat amb prejudicis que les condemna al silenci. La Gemma, amb setze anys, és diferent:
La Gemma es deixa portar per l’amor i les emocions.
La Gemma atreu les coses sobrenaturals.
Aquesta és la història d’una noia que volia ser diferent.


Segon trimestre
Burgas, Àngel

Continuació de El club de la cistella.
Colar-se de nit a l’escola; tancar una colla de brètols al museu; rebre anònims amenaçadors i utilitzar les classes de música d’un professor particular per a mantenir reunions secretes... El club està més viu que mai!

Obra quanyadora del 1r premi La Galera Jóvenes Lectores, on els jutges són més de 200 lectors i lectores d’entre 12 i 15 anys.


La princesa que hablaba con el viento
Hale, Shannon


Ani és una jove princessa que té el meravellós do de comunicar-se amb els animals. La tranquilitat de la seva vida acaba quan la seva mare l’obliga a contreure matrimoni amb el príncep d’un regne estranger i ha de deixar el seu país per casar-se. Amb tot, les sorpreses no terminen aquí, doncs durant el viatge serà víctima d’una traïció que la convertirà en una simple cuidadora de gansos i descobrirà que té un altre poder que va més enllà del món dels animals: el poder de parlar amb el vent.


Tirant el Blanc
Martorell, Joanot

Si els Monty Python haguessin conegut el Tirant, n’haurien fet una pel·lícula amb guió de Joan Sales: les batalles s’hi fan en camisa de dormir, les justes amb ganivets de cuina, la màxima alerta a palau la causa una cria de gats i les dones, sempre les dones, emboliquen la política amb consorses i llençols.

Fidel a l’esperit del text medieval, Joan Sales el restaura de manera que hi brillin els colors originals: els d’una extraordinària paròdia.


Æternum
Mendo, Miguel Ángel

Es pot viure eternament? Hi ha éssers immortals vivint entre nosaltres? A Æternum es planteja el tema des de l’humor intel·ligent. És un llibre de memòries, les d’un immortal jove, que explica les seves aventures per mitja Europa, al dels últims segles, entre duels i baralles, entre amors i odis, vivint amb passió la seva immortalitat. Però a més d’un llibre d’aventures és un repte al pensament. L’amor, la llibertat, la justícia són temes sobre els que sospita i dubta el protagonista...


Crónicas vampíricas IV: Invocación
Smith, L.J.

Bonnie, la gran amiga de l’Elena, comença a veure-la en somnis, i aquesta li transmet un missatge aterridor: una nova amenaça s’acosta a Fell’s Church... l’Elena necessita a en Stephan per ajudar-la a combatir el Mal. Però ell no tornarà sol: el seu germà Damon el seguirà. Seran tots dos capaços d’oblidar la seva enemistat i colaborar per vèncer aquest poderós adversari? Més encara, acceptaran l’elecció de l’Elena?


Rebel·lio a la xarxa
Wilhelm, Doug

En Russell té por d’anar a l’escola: en Richie sempre l’espera a la sortida per fer-li passar una mala estona. Ja n’està tip! Ha de fer-hi alguna cosa... un bon dia es fa amic de l’Elliot i la Catalina, i junts ideen un sistema molt original per plantar cara al problema. Tota una revolució a l’institut. Una rebel·lió en tota regla a través de la xaxa, que tindrà conseqüències.

No hay comentarios: