jueves, julio 10, 2008

NOVETATS DE JULIOL-AGOST

La decisió de Rosmarie Thüminger.
Christine, filla única, té 14 anya quan la seva mare, de 39 anys, anuncia l'arribada inesperada d'un nou fill. Durant l'embaràs, es barrejaran l'alegria i la incertesa per la manera com aquest esdeveniment canviarà les seves confortables vides. Christine reflectirà tots aquests dubtes en el seu diari, que és, en definitiva, aquest llibre, uns dubtes que s'accentuaran quan s'assabentin que la criatura naixerà amb discapacitació mental.

La mirada de Carlos Puerto.
Ada, una jove violoncel.lista, veurà la seva vida canviada per sempre en descobrir que està malalta de la sida, terrible seqüela d'un accident sofert en un viatge. La incertesa que comporta saber que és portadora del virus de la sida posarà a prova la seva fortalesa interior i la del seu entorn, tant afectiu com social.

Amanida grega de Agustí Pujol Martínez.
Som a l'estiu del 1992. En Sergi i en Robert es disposen a passar unes setmanes de vacances amb uns amics a la bella i convulsionada Grècia. Però el repòs i la tranquil.litat aviat es convertiran en acció i aventura, a cavall d'Atenes i la meravellosa illa d'Ikaria, on en Sergi i en Robert descobriran que, de vegades, la màgia i la màfia són ues cares de la mateixa moneda.

No hay comentarios: