lunes, abril 09, 2007

AMB UNA MICA DE RETARD
Amb una mica de retard però aquí teniu la meva opinió sobre la cinquera lectura del club.: A l'altra banda del mirall de Jordi Sierra i Fabra.
Es tracta d'una novel.la d'un autor que escriu molt i de molt diverses matèries. Escriu molts llibres per a públic juvenil tractant temes que els afecten més o menys directament. La seva forma d'escriure és, segons la meva opinió, molt directa i senzilla el que fa que els llibres que ell escriu siguin llegits per molts adolescents ja que ho fa amb un llenguatge molt planer i entenedor.
En aquest cas el llibre tracta sobre una noia i els seus dubtes sobre la seva sexualitat, és una adolescent que esta descubrint que se sent atreta per altres noies i això fa que tingui una sèrie de conflictes amb si mateixa que s'aniran solucionant al llarg de la lectura. Aquest llibre crec que és interessant llegir-lo perquè es parla sobre el lesbianisme amb molt de respecte i perquè crec que tots els nois i noies joves han de tenir informació seriosa sobre determinats temes, d'aquesta manera es poden enfrontar als possibles problemes que els puguin sorgir amb més força.
Altra lectura interessant per a joves d'aquest autor és Camps de maduixes sobre el problema de les drogues, d'aquesta mateixa novel.la existeix una pel.lícula protagonitzada pel Roger Casamajor i la Silvia Marty.
Espero que gaudiu de la lectura.

No hay comentarios: