sábado, junio 18, 2011



LA MEVA OPINIÓ SOBRE LA MORT A SIS VINT-I-CINC DE JORDI CERVERA

Us he de dir que a mi aquest llibre m'ha agradat. No es que sigui per tirar cohets però es llegeix bé.

Per començar dir que es una novel·la políciaca, hi ha un assassinat i s'ha d'esbrinar qui és l'assassi. Fins aquí res d'especial. Però per fer-ho l'autor es fa servir de diferents escenaris, històries paraleles i diferents punts de vista. Per una banda tenim el polícia que investiga el crim, per una altra la seva filla, que a punt de graduar-se a l'escola de polícia, fa una investigació pel seu compte i per últim, i potser el més novedós, també tenim el punt de vista de l'assassi.

El llibre es capaç d'anar teixint la història a poc a poc de forma que un va encaixant les peces del trenclaclosques de mica en mica donant pistes a poc a poc de forma que el lector va resolent el misteris a la mateixa velocitat que els protagonistes.

A mi m'ha semblat una història bastant digna.

martes, junio 07, 2011

L'ESPERAT TRAILER DE A TRENC D'ALBA (AMANECER )PRIMERA PART




Fins al proper 18 de novembre no podrem veure l'esperada primera part de l'últim llibre de la nissaga Crepuscle però per anar obrint boca ja podeu visionar el trailer oficial.




La veritat és que les tres primeres pel·lícules són bastant fluixetes i amb el trailer d'aquesta última es veu que anirà en la mateixa línia però tot i això els fans de la sèrie segur que estaran encantats.